Published On: февруари 20th, 2022Categories: Новини

Като част от международен консорциум по проекта ECOPRENEURSHIP, съфинансиран от програма „Еразъм +“ на ЕС, Институтът за трансфер на технологии и иновации предоставя възможност на петима иновативни и креативни младежи да вземат участие в обучението „The Ecopreneur“, което ще се проведе от 29 март до 8 април в Нидерландия.

Основните задачи и цели на проекта са насочени към младите и активни хора, които ще могат да реализират своите идеи, чрез подобряване на уменията си за критично мислене, способностите за сътрудничество и разрешаване на проблеми.

Ако сте:

Професионалист в сферата на младежкия сектор и искате да усвоите добри практики в перспективни бъдещи професии
Проявяват интерес към менторството и мотивация за учене
Имат собствен бизнес и се стремите да отговорите на настъпващите промени
Стартиращ предприемач с визия за изграждане на устойчив бизнес
И искате да се развивате и да се възползвате от възможностите на променящия се глобален свят, чрез реализиране на устойчиви новаторски решения в бизнес с фокус върху социалното въздействие и трансформирането на обществото, то това обучение е за Вас!

За да заявите участие, попълнете регистрационната форма , като приложите автобиография и мотивационно писмо.

Краен срок за кандидатстване: 18 март

За контакт: gkolaksazov@gmail.com

Такса за участие: няма

От избраните участници се изисква да закупят сами самолетния билет, като сумата е планирана да бъде възстановена след провеждане на мобилността. Общите пътни разходи не могат да надвишават предварително планирания бюджет на стойност 275 €. Необходимо е да запазите разходния документ и бордните карти (цифрови и хартиени копия), за да ги предоставите на организатора. Възстановяването на сумата може да отнеме между 12 до 18 седмици в зависимост от Националната агенция, но се покрива на 100% до стойността на определения лимит.

Храната и настаняването ще бъдат подсигурени от приемащата организация.

След провеждане на подбор на кандидатите и утвърждаване на финалния списък с участници, същите ще бъдат уведомени и ще получат необходимата допълнителна информация.

Ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки, съгласно указанията и заповедите.

Share This Story, Choose Your Platform!