Published On: февруари 18th, 2021Categories: Новини

Институтът за Технологичен Трансфер и Иновации /ИТТИ/, гр. Пловдив е част от консорциума по проекта по програма Еразъм + –  „GET YES 2” , който се изпълнява от България, Северна Македония, Турция, Венецуела, Уганда и Филипини.

   Нашата визия е възпитаване на предприемачески усет и начин на мислене у младите хора с успешни идеи за стартиране на бизнес иразкриването на нови работни места.Мотивацията зад този проект е насърчаванесътрудничеството и обмена на добри практики сред поддръжниците напредприемаческата култура от държавите участнички. Целите ни са – създаване напо – добри центрове за обучение на бизнес умения, нови обучители, ефективнипрограми.

 За да отговорим адекватно и качествено на настоящите нужди на стартиращите предприемачи, разработихме две анкети – едната насочена към самите тях, която може да попълните на адрес – http:// https://forms.gle/G7iJWmn6eynwcBdw5

 

   За нас е от голямо значение и  големият опит, който притежават в идентифициране,подкрепа и развитие на успешни стартиращи идеи, организациите, които ги подкрепят и около, които се обединяват и по този повод сме подготвили отделна анкета, с която да разберем тяхната нагласа, евентуални нужди и съвети – https://forms.gle/31yoMG67tJPPrjUg6

 

   Ако проявявате интерес да станете и част от екипа на обучителите, не се колебайте да се свържете с нас.

     Ще се радваме, да бъдете част от нашата мрежа, което ви гарантира достъп до актуална информация по теми свързани с предприемачество, иновации, технологии, финансиращи програми, обучителни програми, програми за обмен в чужбина.

   Оставаме на разположение и за вашите идеи и предложения,които можем заедно да реализираме!

Share This Story, Choose Your Platform!