(00359) 895495 791
gkolaksazov@gmail.com

ОБУЧЕНИЕ ЗА ОБУЧИТЕЛИ- АВГУСТ 2021 г. в гр. ПЛОВДИВ

    В рамките на проекта „Global Exchange and Training for Youth Employment Services 2“, съфинансиран от програма „Еразъм +“ на ЕС, в началото на м. август 2021 год., в гр. Пловдив, ще се проведе обучение за обучители в сферата на МЛАДЕЖКОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО.

    Целта ни е да изградим ноу – хау, да създадем компетентни лидери и подготвени треньори по младежко предприемачество по методологията на CEFE International.  В допълнение, ние желаем да утвърдим нови стандарти за работа в тази сфера, чрез обмен на добри практики, както и да насърчим младите предприемачи в реализацията на своите идеи и създаването на нови работни места.

  Обучението е подходящо за всички, които се отнасят сериозно към кариерното си развитие и искат да придобият допълнителна квалификация в тази област и да подкрепят младите хора в тяхното обучение. Освен от България, ще се включат участници от Северна Македония, Турция, Уганда, Венецуела и Филипините. Всяка страна има определена бройка за участие и тя е 4, или общо 24 броя младежи. Те ще бъдат обучени от опитни и сертифицирани треньори. Работният език е английски.

Повече подробности за предстоящото обучение, може данамерите на следния линк: 

https://ittibg.org/call-for-participants-training-of-trainers/

Форма за записване в обучениетоhttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeoIw4q3F8dmf9gj4c8JTi1wektBPwVKMqtGo7ZvIngWBE75g/viewform?usp=sf_link